Help als bedrijf

Uw hulp is van groot belang! Wat u kunt doen om Semangat te helpen?

Doneer
U kunt donateur worden door maandelijks of jaarlijks een bedrag aan onze stichting te schenken. Natuurlijk is een eenmalige gift ook van harte welkom.
Als bedrijf doneren is fiscaal aantrekkelijk. Meer informatie vindt u op de website van de belastingdienst.

Een donatie kan via een gift op ons bankrekeningnummer NL92 RBRB 0909 6079 23 van de Regiobank te Maasbree of door hier online te doneren. via allegoededoelen.nl met creditcard, I-deal en diverse andere betaalmethoden. Allegoedoelen.nl is initiatief van het goede doel Stichting Geef Gratis.

Wilt u meer dan € 100 doneren? Dan is het voor ons voordeliger als u dit zelf rechtstreeks overmaakt naar onze bankrekening.

Doneer tijd of materialen.
Laat uw personeel ons ondersteunen bij het maken van voorlichtingsmateriaal, het werven van fondsen of het organiseren van een actie. Of help ons door bv het drukwerk voor ons te printen.

Organiseer een actie met uw bedrijf.
– Bestel uw kerstkaarten bij ons. Neem contact op voor de mogelijkheden.
– Sponsordiner en veiling: Organiseer een sponsordiner voor uw relaties en doneer de opbrengst aan van Semangat. Een veiling kan een mooie aanvulling zijn om extra gelden te werven.
– Houdt een speciale verkoopactie waarbij er per verkocht product een bepaald bedrag naar Semangat gaat.
– Organiseer een inzamelingsactie onder uw medewerkers, plaats bijvoorbeeld een spaarpot bij de kassa in het personeelsrestaurant geef uw medewerkers de keuze in plaats van een kerstpakket een donatie te geven ten behoeve van een van de projecten van Semangat.
– Organiseer onder uw medewerkers een sponsorloop, waarvan de opbrengst ten goede komt aan onze projecten.

Vertel het verder.
– Help ons door een artikel over Semangat in uw magazine of personeelsblad te plaatsen.
– Of plaats het logo van Semangat op uw website met een verwijzing naar onze site.
– Vertel uw netwerk over ons werk en de mensen die wij steunen.

Waarom Semangat?
Semangat is een kleine stichting met korte lijnen. Wij koppelen uw gift aan een concreet project. 100% van de ontvangen donaties gaan naar het project.
Door de samenwerking met Semangat toont u zich maatschappelijk betrokken en u geeft tegelijkertijd iemand anders een kans op een goede toekomst of een menswaardig bestaan..

Wat doen wij?
Wij vinden het belangrijk dat sponsors betrokken zijn en blijven bij onze stichting. Wij kunnen een presentatie verzorgen in uw bedrijf zodat u exact weet waar de donatie terecht komt. Uw bedrijf wordt door ons persoonlijk geïnformeerd over de voortgang van het project.