Help als particulier

Uw hulp is van groot belang! Wat u kunt doen om Semangat te helpen?

Doneer.
U kunt donateur worden door maandelijks of jaarlijks een bedrag aan onze stichting te schenken. Maar natuurlijk is een eenmalige gift ook van harte welkom.
Een donatie kan via een gift op ons bankrekeningnummer NL92 RBRB 0909 6079 23 van de Regiobank te Maasbree of door hier online te doneren. via allegoededoelen.nl met creditcard, I-deal en diverse andere betaalmethoden. Allegoedoelen.nl is initiatief van het goede doel Stichting Geef Gratis.
Wilt u meer dan € 100 doneren? Dan is het voor ons voordeliger als u dit zelf rechtstreeks overmaakt naar onze bankrekening.
De belastingdienst biedt nu ook de mogelijkheid om rechtstreeks met ons een schenkingsovereenkomst af te sluiten. De zogenaamde periodieke gift. Hiervoor hoeft u vanaf 2014 geen notariële akte te hebben. Uw donatie is volledig aftrekbaar van de belasting als deze voldoet aan de voorwaarden van de Belastingdienst.
Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op voor het opstellen van een schenkingsovereenkomst.

Organiseer een actie.
Wilt u graag zelf de handen uit de mouwen steken? Zet dan een eigen actie op om geld en aandacht voor Semangat te krijgen! Hoe meer hulp, hoe beter. Geïnteresseerd?
Een aantal ideeën op een rij om geld in te zamelen voor onze projecten.
– Iedereen heeft wel oude spullen op zolder of op andere plaatsen staan. Verkoop spullen op een rommelmarkt of organiseer zelf een rommelmarkt samen met uw buurt of vereniging en laat de opbrengsten ten goede komen aan Semangat.
– Een sponsoractie. Doe mee aan een sportief evenement, een sponsorloop, fiets-, wandel- of skeelertocht en haal geld op voor de mensen in Kalibaru!
Heeft u zelf een goed idee hoe u geld wilt inzamelen voor de mensen in Kalibaru of wilt u ons op de hoogte stellen van uw plannen, neem dan met ons contact op.
Doet u een inzamelingsactie voor Semangat? Geef er nog meer bekendheid aan via ons platform op Geef.nl

Vertel het verder.
Helpen vanachter uw computer? Dat kan! Volg Semangat op Facebook of Twitter en deel onze berichten of plaats zelf berichten over Semangat. Vertel uw netwerk over ons werk en de mensen die wij steunen.

Koop en help.
In de Pasar Semangat kunt u allerlei leuke hebbedingetjes kopen die uit Indonesie komen. De opbrengst komt voor 100% ten goede aan de projecten van Semangat.
Veel mensen kopen via internet. Ook dan kun u ons helpen door via sponsorkliks als goed doel Semangat te kiezen. U gaat dan vanzelf door naar de aangesloten bedrijven. Veel grote bedrijven doen hier aan mee o.a. Wehkamp, Booking.com, Bol.com, Mediamarkt, Intertoys, Bart Smit, Blokker, Expedia en KLM. Voor een volledig overzicht kunt u kijken op de website van Sponsorkliks. Via deze link komt u gelijk op de pagina van Semangat terecht.
Wilt u een boek kopen? Ga naar Youbedo, kies voor Stichting Semangat en 10% van uw aankoopprijs gaat naar onze organisatie.

Wat doen wij?
Wij vinden het belangrijk dat mensen een goed gevoel hebben over hun gift, dat sponsoren betrokken zijn en blijven bij onze stichting. Daarom kunnen sponsoren aangeven aan welk project zij geld willen doneren. Zij worden dan ook persoonlijk op de hoogte gehouden van de voortgang van dit project.