Help mee

Uw hulp is van groot belang! Wat u kunt doen om Semangat te helpen?

Doneer
U kunt donateur worden door maandelijks of jaarlijks een bedrag aan onze stichting te schenken. Maar natuurlijk is een eenmalige gift ook van harte welkom. Of u maakt gebruik van doneren met belastingvoordeel.

Indien u ons project wilt steunen dan kunt u de bijdrage overmaken op:
IBAN: NL62 RBRB 0983 8639 03
t.n.v. Stichting Semangat
Parallelweg 14

Organiseer een actie
Wilt u graag zelf de handen uit de mouwen steken? Zet dan een eigen actie op om geld en aandacht voor Semangat te krijgen! Hoe meer hulp, hoe beter. Geïnteresseerd?
Een aantal ideeën op een rij om geld in te zamelen voor onze projecten.
– Iedereen heeft wel oude spullen op zolder of op andere plaatsen staan. Verkoop spullen op een rommelmarkt of organiseer zelf een rommelmarkt samen met uw buurt of vereniging en laat de opbrengsten ten goede komen aan Semangat.
– Een sponsoractie. Doe mee aan een sportief evenement, een sponsorloop, fiets-, wandel- of skeelertocht en haal geld op voor de mensen in Kalibaru!

Heeft u zelf een goed idee hoe u geld wilt inzamelen voor de mensen in Kalibaru of wilt u ons op de hoogte stellen van uw plannen, neem dan met ons contact op.

Heeft u een eigen bedrijf of werkt u als leerkracht op een school? We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Koop en help
Veel mensen kopen via internet. Ook dan kun u ons helpen door via Sponsorkliks als goed doel Semangat te kiezen. U gaat dan vanzelf door naar de aangesloten bedrijven. Veel grote bedrijven doen hier aan mee o.a. Wehkamp, Booking.com, Bol.com, Mediamarkt, Intertoys, Bart Smit, Blokker, Expedia en KLM. Voor een volledig overzicht kunt u kijken op de website van Sponsorkliks.

Wilt u een boek kopen? Ga naar Youbedo, kies voor Stichting Semangat en 10% van uw aankoopprijs gaat naar onze organisatie.

Vertel het verder
Helpen vanachter uw computer? Dat kan! Volg Semangat op Facebook of Twitter en deel onze berichten of plaats zelf berichten over Semangat. Vertel uw netwerk over ons werk en de mensen die wij steunen.

Wat doen wij?
Wij vinden het belangrijk dat mensen een goed gevoel hebben over hun gift, dat sponsoren betrokken zijn en blijven bij onze stichting. Daarom kunnen sponsoren aangeven aan welk project zij geld willen doneren. Zij worden dan ook persoonlijk op de hoogte gehouden van de voortgang van dit project.