Help een kind naar school!

Wij geloven dat goed onderwijs deuren opent voor kinderen. Maar, onderwijs kost geld en is dus niet weggelegd voor kinderen van ouders die geen geld hebben om dat te betalen. Ze worden vaak van school gehaald om te werken om zo een bijdrage aan het gezinsinkomen te leveren. Kinderen moeten niet werken, ze moeten spelen en leren. Jongeren moeten de kans krijgen zich voorbereiden op een goede toekomst.

scholieren” width=

Hoe helpen wij?
Semangat helpt deze kinderen via een schoolsponsorprogramma: vanaf de lagere school tot en met de middelbare school.
Wij zorgen voor de basisbenodigdheden zoals uniformen, schoenen, schooltas, pennen, schriften maar ook schoolgeld en bijdragen in speciale schoolprojecten die de kinderen moeten uitvoeren.

Hoe kunt u ons helpen?
Voor 21 euro per maand kunt u, bijvoorbeeld samen met buren, vrienden of familie, al een scholier helpen! Dat is minder dan € 0,70 per dag!
Voor Jessica, Fatir en Doni zijn we nog op zoek naar een vaste sponsor.

Uiteraard zijn ‘losse giften’ ook welkom want die giften gaan naar kinderen die nog geen vaste sponsor hebben. U kunt uw bijdrage over maken op rekening NL62 RBRB 0983 8639 03 t.n.v. Stichting Semangat, Maasbree. Wilt u bij uw bijdrage dan vermelden “help een kind naar school”.

Meer weten?
U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, zowel via e-mail als telefonisch. Bel ons op 06-29320512 of stuur een mail via het contactformulier op de pagina Contact.

Wie helpen wij?
scholieren_2
(Klik op de afbeelding om naar de pagina te gaan)